Online Coaching

Wij bieden verschillende online coachingstrajecten aan. Zie hieronder de mogelijkheden:

Ik wil graag thuis sporten
Wil je graag thuis aan de slag maar heb je hierbij wat hulp nodig? Kies dan voor online coaching. Na het invullen van het intake-formulier en medische vragenlijst ontvang je een trainingsschema op maat en heb je iedere week contact met je coach over de voortgang. Tevens kun je dan vragen stellen met betrekking tot je doelstelling(en).

Ik wil graag in de sportschool sporten, maar ik weet niet hoe
Online coaching kan ook worden geboden als je je in een sportschool uit wilt voeren. We vragen je om een intake-formulier en medische vragenlijst in te vullen om een trainingsschema op maat te kunnen maken. Na je start heb je iedere week contact met je coach over de voortgang. Vragen die je hebt met betrekking tot je training en/of doelstelling(en) kun je dan kwijt.

Ik wil graag buiten trainen, wat kan ik doen?
Ook hier kunnen onze trainers je bij helpen. Wij maken een trainingsschema op maat voor jouw training in het bos, park of bijvoorbeeld strand. Je hebt iedere week contact met je coach over de voortgang. Natuurlijk is er dan ook ruimte voor het stellen van vragen met betrekking tot de training en je doelstelling(en).

Trainingsschema
Ben je bekend met de basisoefeningen en beheers je de techniek hiervan, maar heb je geen idee wat een goede opbouw is voor jouw training of heb je simpelweg gewoon geen inspiratie? Stuur ons een mail voor meer informatie!

Voedingsadvies
Heb jij voldoende beweging in welke vorm dan ook maar heb je vragen of onzekerheden met betrekking tot jouw voedingspatroon? Body Attend helpt je graag! Vul het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden.

Neem voor meer informatie contact met ons op.