Over ons

In het jaar 2011 is Body Attend opgericht door Jessica. Wat destijds ontstond als hobby is uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere trainers en een verviervoudigd klantenbestand. Hier zijn wij ontzettend trots op! De reden voor dit succes is het persoonlijke contact en de oprechte interesse die je van onze trainers krijgt. Wij zijn niet alleen de persoon die zegt wat je tijdens een training moet doen, of degene die je een trainingsschema per mail toestuurt. Wij zijn jouw steun, je motivator, je buddy, je luisterende oor. Op een trainer van Body Attend kun je bouwen, en dat is waar je naar op zoek bent als je een personal trainer inschakelt.

De trainers van Body Attend hebben als missie om hun klanten een fit en gelukkig gevoel te geven. Wij geloven erin dat beweging en een gezonde leefstijl hier een groot aandeel in hebben.

We bieden verschillende mogelijkheden. Van een uurtje buffelen tijdens een bootcamptraining met Wietske, tot 1 op 1 begeleiding door Dagmar, Jerrel of Jessica. Ben je er nog niet over uit wat bij je past? Neem dan contact op, we kunnen je vast helpen bij het maken van een keuze.

Benieuwd naar dingen die we doen? Kijk dan nog even verder op onze site.
Blijf je graag op de hoogte, volg ons dan op Instagram of Facebook.

Jessica
JessicaEigenaar - Personal Trainer
Oprichter van Body Attend en al 12 jaar personal trainer, helpt je graag met het bereiken van je doelen.

Lees meer

Jerrel
JerrelPersonal Trainer
Jerrel is sinds 2008 personal trainer. Daarnaast is hij maar liefst 13x Nederlands kampioen sprint geweest.

Lees meer

Dagmar
DagmarPersonal Trainer
Dagmar geeft al 10 jaar personal training, groepstrainingen en lifestyle coaching aan verschillende doelgroepen.

Lees meer