Over ons

In het jaar 2011 is Body Attend opgericht door Jessica. Wat destijds ontstond als hobby is uitgegroeid tot een bedrijf waar veel klanten dagelijks met plezier worden begeleid tijdens het sporten. Hier zijn wij ontzettend trots op! De reden voor dit succes is het persoonlijke contact en de oprechte interesse die je van onze trainers krijgt. Wij zijn niet alleen de persoon die zegt wat je tijdens een training moet doen, of degene die je een trainingsschema per mail toestuurt. Wij zijn jouw steun, je motivator, je buddy, je luisterende oor. Op een trainer van Body Attend kun je bouwen, en dat is waar je naar op zoek bent als je een personal trainer inschakelt.

De trainers van Body Attend hebben als missie om hun klanten een fit en gelukkig gevoel te geven. Wij geloven erin dat beweging en een gezonde leefstijl hier een groot aandeel in hebben.

We bieden verschillende mogelijkheden. Van een uurtje buffelen tijdens een bootcamptraining met vrienden of collega’s, tot 1 op 1 begeleiding door een personal trainer. Ben je er nog niet over uit wat bij je past? Neem dan contact op, we kunnen je vast helpen bij het maken van een keuze.

Benieuwd naar dingen die we doen? Kijk dan nog even verder op onze site.
Blijf je graag op de hoogte, volg ons dan op Instagram of Facebook.