Referenties

Lees hier wat onze klanten vinden van de trainingen die we geven.

Ik train nu ruim 13 jaar met Jessica. Ze weet mij elke keer weer te stimuleren om op dat moment het beste uit mijzelf te halen. Ik wil niet iemand die tegen mij staat te  schreeuwen en Jessica heeft het vermogen om precies in te schatten hoe ver iemand kan gaan. Dat geeft vertrouwen en dat is heel belangrijk bij een personal trainer. Verder geeft zij op maat gemaakte trainingen met veel afwisselende oefeningen waardoor het nooit saai wordt. De trainingen variëren van High Intensity Training, tot krachttraining tot yoga en stretch oefeningen. Ook kan ik bij Jessica terecht voor voedingsadvies. Kortom haar expertise is voor mij onmisbaar geworden in mijn dagelijkse routine. Ik verheug mij dan ook op nog vele jaren training.
Albertine – 53 jaar

Ik train al jaren met Jessica en elke keer als ik getraind heb voel ik mij helemaal top. Jessica vindt precies de goede balans tussen stevige inspanning en fit worden. Nooit blessures gehad en veel fitter door het trainen. Ik voel me 10 jaar jonger door de trainingen.
Willem – 53 jaar

Ik ben super blij met de trainingen van Jessica. De trainingen zijn heel afwisselend en Jessica weet steeds te verrassen met een nieuwe oefening of een variant op een oudje. Daarnaast is Jessica altijd vrolijk, betrouwbaar en punctueel. Kortom, niet meer twijfelen, gewoon doen!
Evelijn – 56 jaar

Goed afgestemde training, fijne begeleiding en leuke oefeningen (al blijven alle oefeningen met een touw afgrijselijk). De oefeningen aangevuld met tips en tricks op voedingsvlak hebben het juiste resultaat opgeleverd. Zeker tevreden.
Ard – 38 jaar

Als je toe bent aan een gezondere leefstijl, maar je hebt er wat hulp bij nodig, ga dan naar Jessica! Na twee zwangerschappen had ik mezelf beloofd om weer rustig aan fit te worden, met een beetje hulp. Via bootcamp, kwam ik bij Jessica terecht. Samen met mijn man ben ik bij haar begonnen aan een PT traject. Jessica neemt de tijd om zich te verdiepen in jouw situatie. Zo komt met oplossingen en tips die passen en dus ook werken. De trainingen zijn pittig en ook super gezellig. We zijn nog niet klaar, maar ik voel me sterker, fitter en gezonder én ik pas alweer wat oude broeken!
Eline – 35 jaar

Met Jerrel train ik nu een jaar en merk verschil met fitheid. Jerrel is een creatief, rustig en goed motiverende trainer. Met hem is het trainen elke week weer leuk!
Myrthe – 21 jaar