Veel gestelde vragen

Waarom trainen met een personal trainer van Body Attend?
Een personal trainer van Body Attend is jouw stok achter de deur! Je krijgt een eigen trainer. Hij/zij komt naar je toe, verzorgt keer op keer een uitdagende training en motiveert je bij het behalen van je doelen.

Hoe gaan jullie te werk?
Na jouw aanvraag plannen we een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking en het bespreken van jouw doelstellingen. We vragen je voorafgaand aan deze afspraak een intakeformulier in te vullen die we tevens bespreken. Mocht je besluiten te willen starten dan doen we direct een lichaamsanalyse. Dit houdt in dat we je lichaamswaarden meten en wegen.

Waar vinden de trainingen plaats?
Bij jou thuis of in de buitenlucht op een plek naar keuze.

Hoeveel ruimte is er nodig voor een training?
Er is niet veel ruimte nodig om te trainen. Mocht je graag thuis, binnen, willen trainen dan is een ruimte van ongeveer 3 x 3 meter al voldoende. Bij buiten trainingen zijn we creatief en zal er dus altijd voldoende ruimte zijn.

Welke voorbereidingen moet ik treffen om te kunnen starten?
Zorg ervoor dat je lekker zittende kleding hebt waar je goed in kunt bewegen en dat je hardloopschoenen hebt die geschikt zijn voor jouw voeten, die niet ouder zijn dan een jaar.

Kan ik samen met een vriend(in), familielid of kennis sporten?
Ja dat kan zeker! Kies voor PTfor2. Mocht je met meer mensen willen sporten dan is bootcamp een optie.

Kan ik een trainingsschema krijgen om zelf uit te voeren?
Dat kan zeker. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Ik zou graag een proefles nemen voor ik besluit klant te worden bij Body Attend, kan dat?
Ja natuurlijk! Je kunt een proefles doen. Hiervoor betaal je 50 euro (voor personal training). Dit bedrag wordt in mindering gebracht bij het afsluiten van een abonnement.

Wat kost personal training?
De kosten voor personal training zijn afhankelijk van het pakket dat je afneemt. Voor een enkele training rekenen wij 90 euro. Hierna kun je kiezen voor diverse pakketten. Hoe meer trainingen het pakket bevat, hoe goedkoper jouw trainingen worden.

Kan ik in termijnen betalen?
Ja dat kan. Dit kun je bespreken tijdens de intake.

Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op!
Stuur een mail naar info@body-attend.nl