Dagmar – Personal Trainer

Het combineren van dromen en passies, daarvan een ambitie maken, en altijd door blijven dromen, dan ben ik, Dagmar! Jonge vrouw, geboren en getogen in Nederland, in verschillende werelddelen mogen reizen en wonen. Getrouwd met een Italiaan, wonen wij samen met onze Spaanse hond in Zandvoort. Ik zit boordevol energie en heb altijd al gedroomd van alles en nog wat, en om deze dromen langzaamaan te realiseren en andere ermee aan te steken, dat is pure blijdschap voor mij.

Ik geef ongeveer 10 jaar groeps- en personal trainingen en lifestyle & voeding advies aan verschillende doelgroepen. Sinds april 2022 heb ik mij tevens gecertificeerd als pré en post natale trainer. Dit houdt in dat ik vrouwen tijdens en na de zwangerschap op een verantwoorde manier kan begeleiden om fit te blijven en/of weer fit(ter) te worden. Ik maak het liefst met elkaar een plan, en krijg graag feedback, zo kunnen we er samen het beste van maken. Ik geloof enorm dat je kunt groeien door middel van je eigen lichaamskracht, HIIT (hoge hartslag trainingen) en de natuur. Ik bewijs dit graag aan jou!

Daarnaast heb ik (laat ik eerlijk zijn) een enorme obsessie voor medailles, en ben ik een ware ren-fanaat. Naast meerdere marathons die ik op verschillende trainingsmanieren heb voldaan, heb ik mijzelf ook gespecialiseerd in looptrainingen en kun je ook bij mij terecht voor ren-advies op maat. Of je nu een beginnende renner, of een ultra atleet bent, ik help je graag met mijn ervaringen en expertise opweg!

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten. Een ding is zeker, bij mij sport je nooit alleen!

Personal trainer Dagmar