Personal trainer Jerrel

Jerrel – Personal Trainer

Mijn naam is Jerrel Feller. Ik ben Personal trainer sinds 2008 en dat doe ik met veel plezier. Naast mijn werk als personal trainer heb ik 13 jaar lang aan topsport gedaan. Ik ben in totaal 13 keer Nederlands kampioen sprint geweest en in 2012 zelfs Europees kampioen met de estafetteploeg 4x100m. In dat jaar maakte ik ook deel uit van de Nederlandse ploeg voor de olympische spelen in London.

Ik vind het erg leuk om mensen te enthousiasmeren, te stimuleren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Dit doe ik het liefst op een uitdagende en creatieve manier, waardoor je resultaat kunt boeken zonder ooit in een trainingssleur te raken. Want trainen moet ook leuk blijven!

In mijn vrije tijd ben ik een enorme motor en motorrace liefhebber. Er is dus een grote kans dat je mij ooit tegenkomt op de motor. Daarnaast hou ik erg van schrijven. Sinds kort schrijf ik columns voor het Noordhollands Dagblad.

In september 2020 heb ik mij gecertificeerd als pré en post natale trainer. Dit houdt in dat ik vrouwen tijdens en na de zwangerschap op een verantwoorde manier kan begeleiden om fit te blijven en/of weer fit(ter) te worden.

Hopelijk tot snel, dan gaan we lekker werken aan jouw doelen!