Jessica – Personal Trainer

Sport is mij met de paplepel ingegoten. Ik ben opgegroeid tussen de sportieve klanten in de sportschool van mijn vader. Als klein meisje deed ik al aan verschillende groepslessen mee en had ik de droom om sportjuf te worden. Dit is mij gelukt!

Ik heb in 2009 diverse opleidingen van de AALO gevolgd waaronder aerobic, step, bodyshape, dansdocent, fitnesstrainer, personal trainer en voedingsdocent. Vanaf dit moment heb ik ervaring opgedaan en mij verder ontwikkelt op het gebied van personal training. Inmiddels bestaat Body Attend ruim 12 jaar en begeleid ik mijn klanten nog steeds met heel veel plezier. Sinds 2023 coach ik ook op het gebied van leefstijl, waar ik een opleiding voor heb gevolgd.

Naast mijn werk als trainer en leefstijlcoach ben ik vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit en moeder van een prachtige dochter.

Waarom ik graag personal trainer wilde worden? Ik heb zelf van de ervaring kunnen genieten om getraind en begeleid te worden door een personal trainer. Dit was fantastisch. Hij zorgde ervoor dat ik mij maximaal inzette tijdens de training en gaf mij de motivatie om zelf te gaan sporten en mijn voedingspatroon aan te passen. Hierdoor zat ik zoveel lekkerder in mijn vel, dit wilde ik andere mensen ook kunnen bieden.

Ik kom jou graag helpen!

Personal trainer Jessica